Vrienden van het Kronenburgerpark

home   —   nieuws   —   over ons   —   dierenweide   —   volière   —   bezoekersinformatie   —   contactVijver en toren in het Kronenburgerpark

2020

8 december 2020

Sponsorloop Stedelijk Gymnasium

Jaarlijks organiseert het Stedelijk Gymnasium een sponsorloop voor de leerlingen van de laagste klassen. Natuurlijk doen ze dat in het tegenoverliggende Kronenburgerpark. De opbrengst gaat naar een aantal goede doelen. Ook naar onze stichting. Ondanks de coronamaatregelen kon de loop gelukkig ook dit jaar doorgaan. En wel met een recordopbrengst van € 9.286,65. Tijdens een gezellige bijeenkomst van leerlingen, organisatoren en vertegenwoordigers van de goede doelen werden gisteren de cheques uitgedeeld.

21 september 2020

Nieuwe damherten

Vandaag heeft ons park er drie nieuwe damherten bijgekregen. Ze zijn ongeveer anderhalf jaar oud en nog niet helemaal volgroeid. De drie oudere damherten namen de nieuwkomers direct op in hun groepje. Het is nu weer een echte roedel.

13 augustus 2020

Folders

Rond deze tijd worden weer de jaarlijkse folders verspreid. Zo'n 6000 folders worden in de wijken rond het park in de bus gestopt. Behalve mooie foto's wordt ook informatie gegeven over wat er zoal in het park gebeurt. En er wordt natuurlijk gevraagd om financiële steun.


2 juni 2020

We hebben weer jonge pauwtjes. Liefst drie nesten waar er intussen twee van zijn uitgekomen. Vanmorgen lag er een stel heerlijk van de zon te genieten.© 2020 Kronenburgerpark — kronenburgerpark.nl